Tarieven

Dit zijn de tarieven van onze finca

We houden zelf ook niet van alle kleine lettertjes lezen en alles bij elkaar optellen voordat we tot een prijs komen. Daarom hebben we onze prijzen simpel gehouden. Prijzen zijn inclusief gas (1 fles), water, elektriciteit en linnengoed/handdoeken en eindschoonmaak (voor de Glamping casita’s). Indien er bij ons gekampeerd wordt, inclusief het gebruik van het gezamenlijke toiletgebouw. Onderstaande prijzen zijn voor 2 personen. Per extra persoon vragen wij € 5,- per nacht.

Gebruik van de wasmachine (inclusief wasmiddel) : € 5,- (per wasbeurt)
Huur gas BBQ (inclusief gasfles): €10,-
Huur bijzettent met 2 luchtbedden: € 15,-
Extra linnengoed/handdoeken € 5,- pp

Wij zullen een aantal keer per week een heerlijke maaltijd verzorgen bij onze open keuken. Dit zal variëren van een op hout gebakken pizza, een BBQ gestookt op ons eigen olijvenhout (wat een heerlijke smaak geeft aan het vlees) of een “gewone” maaltijd met de verse producten van onze eigen groentetuin: €15,- pp (prijs is excl. drankjes)

Ontbijtservice (ter plekke gebracht): €7,50 pp

Prijzen Glamping casita’s (Casa Verde, Casa Roja en Casa Azul)

als u dit op uw mobiele telefoon bekijkt, dient u het scherm even te draaien

Van                     t/m                     per nacht        per week

01-04-2020         03-07-2020           € 85,-              € 550,-                 
04-07-2020         31-08-2020           € 125,-             € 795,-
01-09-2020         31-10-2020            € 85,-              € 550,-

 

 

Een verhuurweek loopt in principe van zaterdag tot zaterdag. In het hoogseizoen verhuren we alleen per week.

We vragen een borg van € 300.

Prijzen kampeerplekken (2 personen)

Van                     t/m                     per nacht       Safariplek        

01-04-2020         03-07-2020           € 15,-             € 40,-                             
04-07-2020         31-08-2020           € 20,-            € 50,-            
01-09-2020         31-10-2020            € 15,-             € 40,- 

We hebben op 3 terrassen elektra. U kunt daarvandaan stroom trekken met een verlengkabel en in principe staan waar u wilt. Op de rest van het terrein is geen stroom aanwezig. Ook hier kunt u staan, maar dan raden we u wel aan een lange verlengkabel mee te nemen, indien stroom gewenst is.

Het is ook mogelijk om een plek met privé sanitair bij ons te boeken (Safariplek). Deze plekken zijn gesitueerd bij de Glamping casita’s en kunnen alleen geboekt worden indien deze niet verhuurd zijn (neem hiervoor contact met ons op).

 

Voorwaarden

  • Tenten, vouwwagens, campers en caravans zijn allemaal bij ons welkom. Voor campers hebben we een apart veld gecreëerd, waar overheen gereden mag worden. De rest van het terrein is auto-vrij. Wij zullen, zo nodig, uw spullen of kampeermiddel naar de uitgekozen plek brengen. Wij doen dit om de rust te bewaren op het terrein én het terrein niet te beschadigen.
  • Honden zijn welkom. Deze dienen op het terrein aangelijnd te zijn. Het verblijf is gratis. Wel verwachten we dat u de boodschapjes, die uw hond achterlaat, opruimt. Graag aangeven bij uw boeking met hoeveel honden, wat voor ras en reu of teef. Dit in verband met onze eigen hond.
  • U kunt per mail of per telefoon contact met ons opnemen om te boeken.
  • Voor de Glamping casita’s en de Safariplekken: Na de boeking krijgt u van ons een mail met de bevestiging van de boeking en het verzoek om binnen 1 week een aanbetaling van 50% over te maken. Het resterende bedrag dient 1 maand voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven. 
  • Voor de kampeerplekken: vragen wij geen aanbetaling. 
  • Na de aanbetaling kunt u de reserveringsbevestiging, die wij u hebben verzonden, als definitief beschouwen. Bij annulering kunnen wij deze aanbetaling helaas niet terug storten; wij raden u aan hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Bij aankomst vragen wij u te tekenen voor de ontvangst van de douchesleutel (Glamping casita’s en Safariplekken) en het kennis nemen van de verblijfsvoorwaarden. De tijdens het verblijf gemaakte kosten rekenen we af op de dag van vertrek (cash).
  • Wij accepteren geen creditcards of betaalpassen.