Route beschrijving

Met de auto

Kom je met de auto, dan raden we je aan om via Cretas te rijden en niet de afslag bij Arnes te nemen. Google Maps zal zeker proberen om je die weg te laten nemen, maar deze is vrij slecht en zeer steil en alleen geschikt als je een 4x4 hebt.

Kom je vanaf de richting van Horta de Sant Joan, rij dan richting Valderrobres via de T333. Na 10 minuten (10 km) is er een afslag (geasfalteerd) richting Cretas (Queretes). Volg deze weg tot het poeltje aan de rechterkant. Sla voor het poeltje rechtsaf de grindweg op. Rijd rechtdoor over de brug van de via verde en sla linksaf. Rijd alsmaar rechtdoor, todat de grindweg een bocht naar rechts maakt. Hier neem je de onverharde weg linksaf. Blijf rechtdoor rijden en na ongeveer 7 minuten heb je Casa entre los Olivos bereikt aan je rechterhand.

Kom je vanaf de kant van Valderrobres, rijdt dan tot de kruising met linksaf de afslag naar Cretas. In Cretas aangekomen, neem dan bij het pleintje van de bascule, de afslag naar rechts richting Lledo en rijdt zo het dorp uit. De weg maakt een scherpe bocht naar links richting Lledo, neem de weg rechtdoor richting Arnes. Aan je linkerhand heb je een poeltje. Neem na het poeltje de afslag naar links de grindweg op. Rijd rechtdoor over de brug van de via verde en sla linksaf. Rijd alsmaar rechtdoor, todat de grindweg een bocht naar rechts maakt. Hier neem je de onverharde weg linksaf. Blijf rechtdoor rijden en na ongeveer 7 minuten heb je Casa entre los Olivos bereikt aan je rechterhand.