Recencies

5/5
Ik kwam in de vroege ochtend aan op het pittoresk kleine vliegveld van Reus. Na een rit van anderhalf uur, die prachtig is als je niet in slaap valt, kwamen we bij het dorpje Cretas. Hier reden we doorheen en gingen over op een onverharde landweg, die leidde naar het prachtige landgoed. Je krijgt meteen de hele 'tranquilo' vibe van Spanje door de complete stilte die je omgeeft en het feit dat je letterlijk onder de olijfbomen je tentje kan opzetten.
De volgende dagen stonden in het teken van de prachtige Matarraña omgeving verkennen. Van bergen beklimmen tot de Via Verde af fietsen en van kastelen en kerken bezoeken tot zwemmen in een stuwmeer, de diversiteit is verbazingwekkend.
Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor een drankje en wat tapas in een van de vele middeleeuwse dorpjes.
Ingrid en Eric zijn echt geweldige eigenaren, die met veel enthousiasme alles delen over wat zij te weten zijn gekomen over hun streek en hulp aanbieden waar nodig. Als eerste reguliere gast heb ik het begin van hun avontuur kunnen zien, maar ik kom zeker terug om te zien wat voor progressie ze gaan boeken met de grootse plannen die ze hebben.(aug 2019)
K. v. B. te Haarlem
Student Geneeskunde
5/5
Dit is wel een van de plekken waar je heen moet voor een ultieme combinatie van rust, natuur, historie en sportieve activiteiten. Heerlijk om een paar dagen hier te mogen doorbrengen en te genieten van alle rust en natuur (zoals overvliegende gieren!). Op advies van Eric en Ingrid ook nog een bezoek gebracht aan het voeren van de gieren in een nabij gelegen dorpje en een heerlijke wandeling gemaakt langs een van de nabij gelegen rivieren met natuurlijke helder-blauwe zwempoeltjes! Aanrader om deze omgeving te ontdekken vanaf Casa entre los Olivos. Zelf nog veel te ontdekken hier dus kom zeker nog eens terug!
N.S. te Amsterdam
the.van.niels