3. Mission impossible?


Stunning sunrise in Matarraña

17 januari 2018

Zoals we in de vorige blog al schreven, zijn we een aantal dagen naar familie in Alicante geweest en daarna hebben we Oud en Nieuw in Sevilla gevierd. Deze stad is trouwens een aanrader! Iedereen heeft het over het Alhambra maar de Alcazar in Sevilla is (althans volgens de toenmalige sultan van het Alhambra) nog mooier. Onderweg naar Sevilla kregen we van David, onze makelaar, een appje: ” ik heb nog een stuk land gevonden, wat jullie waarschijnlijk meer zal aanspreken. Ik weet nog niet veel, maar hier is alvast de locatie”. We hadden alles al een beetje losgelaten en besloten gewoon te gaan genieten van Sevilla. Nieuwjaarsdag zijn we teruggereden naar Aragon (toch weer zo’n 900 km!).

 

Omdat we toch wel erg nieuwsgierig waren, zijn we zelf naar de locatie toegereden. Daar aangekomen hadden we grote moeite om te zien waar de grenzen liepen. Maar we waren allebei wel heel enthousiast. Dit kwam wel heel dichtbij het plaatje wat we allebei in ons hoofd hadden, voordat we naar Spanje gingen.

We zijn een paar dagen later met David teruggegaan en zijn het hele terrein overgelopen: 4 hectare, waarvan 1 hectare bos en 3 hectare olijfbomen, die in volle productie zijn en minimaal 100 jaar oud zijn (centennial). Sommige zijn wel 500 tot 700 jaar oud! Er staat ook nog een oude mas (schuurtje) op, die nog intact is.

Het uitzicht is hetzelfde als op het andere stuk, dus op het natuurpark Els Ports, de toegangsweg is prima, 7 minuten grindweg vanaf Cretas. Ook hier zouden we op het water aangesloten kunnen worden. Ook alle andere voordelen als op het andere stuk hebben we hier, maar als extra hebben we hier geen buren en een meer besloten gevoel en een stuk bos (natuur gevoel)!

En nu moesten we gaan kiezen….we zijn ’s avonds eerst naar het eerste stuk gereden, daarna weer naar het tweede en waren er toen snel uit.

DIT WORDT HET!!

We hebben vrijdag met David nog een aantal zaken doorgesproken en zijn toen naar huis gegaan. Afgelopen weekend hebben we het voorlopige koopcontract getekend en de aanbetaling gedaan.

Het is dus geen mission impossible geworden, onze droom is nu een reële mogelijkheid!

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest recente berichten

Zoektocht