Accomodaties

Onze Glamping casita’s

We zullen binnenkort starten met de bouw van onze Glamping casita’s!
Deze zullen allemaal maximale privacy hebben, een eigen keuken, douche en droogtoilet en een buitengedeelte waar gegeten en genoten kan worden van de rust, de natuur en het uitzicht.

De casita’s zullen ingericht worden voor 2 personen. Er zal een een echt bed met 2 pocketveren matrassen (160*200) in komen. We kunnen op verzoek extra matrassen erbij leggen (max. 2) of u kunt een bijzettent met 2 extra luchtbedden erbij huren.

De keuken, douche en droogtoilet zijn buiten. De keuken zal overdekt zijn en voorzien zijn van een koelkast en kookplaat. Vanwege de brandveiligheid is het verboden om te barbecuen met open vuur. Wij bieden wel de mogelijkheid om een gasbarbecue bij ons te huren. 

Voor de zomer casita’s hebben we gekozen voor de Glamping tenten van Belltent UK. Uiterst comfortabel met een grote maatvoering. Ze zijn gemaakt van een premium kwaliteit ongebleekt katoen. Deze zullen allen geplaatst worden op een houten platform.

Casa Verde en Casa Amarillo zijn onze Belltenten in de Emperor uitvoering. Met een maatvoering van 6×4 mtr en een stahoogte van 3 mtr bijzonder ruim te noemen. Zodra de casita’s klaar zijn, zullen de foto’s geüpdatet worden met de werkelijke situatie. Onderstaande foto’s zijn ter illustratie.

Casa Roja zal het liefdesnestje worden. Uitstekend geschikt voor een honeymoon, koppels die absolute privacy wensen, is deze gesitueerd op het uiterste puntje van onze finca met een werkelijk schitterend uitzicht over de bergen van Els Ports, het dorpje Arnes en de Santa Barbara waar Horta de San Joan tegenaan ligt. Casa Roja is een Belltent in de originele ronde vorm van 5 mtr diameter!

Ook hierbij zal een keuken, douche en droogtoilet gebouwd worden. Onderstaande foto is ter illustratie.

Voorbeeld

De Glamping casita’s zijn vanaf 1 april tot en met 31 oktober te huur.