Accomodaties

Onze Glamping casita’s

We hebben 3 Glamping casita’s, 2 rechthoekige (6x4mtr) en een ronde (5×5 mtr) Belltent.
Deze hebben allemaal maximale privacy , een eigen buitenkeuken, douche en composttoilet en een buitengedeelte met picknicktafel waar gegeten en genoten kan worden van de rust, de natuur en het uitzicht.

De casita’s zijn ingericht voor 2 personen. Er is een een handgemaakt bed met 2 pocketveren matrassen (160*200). We kunnen op verzoek extra matrassen erbij leggen (max. 2) of je kunt een bijzettent met 2 extra luchtbedden erbij huren.

De keuken en composttoilet zijn buiten. De keuken is overdekt en voorzien zijn van een koelkast en kookplaat. Vanwege de brandveiligheid is het verboden om te barbecuen met open vuur. Wij bieden wel de mogelijkheid om een gasbarbecue bij ons te huren. De privé douche en de mogelijkheid om af te wassen zijn gecentreerd op 1 punt.

Voor de zomer casita’s hebben we gekozen voor de Glamping tenten van Belltent UK. Uiterst comfortabel met een grote maatvoering. Ze zijn gemaakt van een premium kwaliteit ongebleekt katoen. Deze zijn allen geplaatst op een houten platform.

Casa Verde en Casa Azul zijn onze Belltenten in de Emperor uitvoering. Met een maatvoering van 6×4 mtr en een stahoogte van 3 mtr bijzonder ruim te noemen.¬†

Casa Roja is onze ronde, romantische Glamping casita. Ook hierin is een handgemaakt houten bed met 2 pocketveren matrassen (160*200). Casa Roja is een Belltent in de originele ronde vorm met 5 mtr diameter!

Ook hierbij is een overdekte buitenkeuken met koelkast en kookplaat en composttoilet gebouwd. Aan de picknicktafel kun je buiten eten en genieten van het uitzicht om je heen.

Onderstaande foto is ter illustratie.

Voorbeeld

De Glamping casita’s zijn vanaf april tot en met 31 oktober te huur.

Bel ons: +31 6 171 099 05 (we spreken Nederlands en Engels).

Mail ons: info@entrelosolivos.com (in alle talen)